TimeTravel Limes

Xinas-vaardigheden toegepast op dit project

 • Ontwikkeling van Virtual Reality (VR) -app voor zowel Android als iOS
 • User Experience (UX) ontwerp
 • Historische 3D-reconstructie

  Deze app werd door Xinas ontwikkeld als een ‘alles-in-één’ collectieve app voor alle TimeTravel Limes-serie-apps die al eerder waren gepubliceerd als onafhankelijke losse apps in de app-winkels.
  Met deze app kunnen gebruikers alle TimeTravel-locaties binnen het Limes 3D-reconstructieproject in slechts één app plaatsen zonder alle TimeTravel Limes-app één voor één te downloaden.

  Alle 3D-reconstructies in het Limes-project werden ook uitgevoerd door Xinas in samenwerking met The Missing Link.

  De “Limes” vertegenwoordigt de grenslijn van het Romeinse Rijk in de hoogste mate in de 2e eeuw na Christus. Het strekte zich uit over 5.000 km van de Atlantische kust van Noord-Groot-Brittannië, via Europa naar de Zwarte Zee en vandaar naar de Rode Zee en over Noord-Afrika naar de Atlantische kust. De overblijfselen van de Limes bestaan vandaag de dag uit overblijfselen van gebouwde muren, sloten, forten, forten, uitkijktorens en burgerlijke nederzettingen. De twee delen van de Limes in Duitsland, de Muur van Hadrianus en de Antonine Muur zijn nu allemaal ingeschreven op de Werelderfgoedlijst als de “Grenzen van het Romeinse Rijk”. (Source Unesco)